Allah SWT berfirman :

Firman Allah “Dan hendaklah mereka [perempuan beriman] menutupkan kain tudung ke dadanya.” (QS An-Nuur [24] : 31) Wahai Nabi, suruhlah isteri-isterimu dan anak-anak perempuanmu serta perempuan-perempuan yang beriman, supaya melabuhkan pakaiannya bagi menutup seluruh tubuhnya (semasa mereka keluar); cara yang demikian lebih sesuai untuk mereka dikenal (sebagai perempuan yang baik-baik) maka dengan itu mereka tidak diganggu. Dan (ingatlah) Allah adalah Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.(al-ahzab-ayat 59:

Monday, October 16, 2017

Tudung Nurkasih Amira Soft Awning saiz 2XL

Nurkasih Amira Saiz 2XL
Material Heavy Chiffon 2 layer
Soft Awning Denim-cotton
Labuh depan dari dagu 27 inci

Harga RM65 termasuk postage
Beli 2 RM120 pos free

Wassap kak Za ya...





















Thursday, October 12, 2017

Tudung Nurkasih Amira Soft Awning Saiz XL



Sekali Sarung dah siap....
Tak perlu pin sana sini....

Nurkasih Amira Saiz XL
Soft Awning Decot
Heavy Chiffon 2 layer
Labuh depan 22 inci
Harga sehelai RM60 termasuk postage

Nak ke kalau akak bg harga kombo,
Meh....Whatsap kak Za ya
0162151392
Kalau suka tudung #NurkasihAmira silalah Like page ini ya....
Nanti nak cari semula bimbang tak jumpa
















Monday, October 9, 2017

Tudung Nurkasih Amira Soft Awning saiz L

#NurkasihAmira saiz L labuh depan 20 inci
Soft Awning....xde dagu tau
Nanti kita request berdagu pulak yaaa....

Kami tawarkan harga menarik begini:
Beli sehelai RM55 termasuk postage
Beli 2 helai RM100 pos free

Klik link ini ya utk sebarang pertanyaan:











Monday, August 21, 2017

Bahiera saiz XL

Bahiera Hijranissa 😍😍😍
Nampak Exclusive kerana materialnya pun Exclusive...
Tudung sarung Chiffon Printed 2 layer...
Soft Awning Scuba memang sangat best,,,elok terbentuk
Masuk Dalam mesin basuh pun ok jer lagi...xrenyuk
Bukan Soft awning jer....berdagu lagi
Hanya ada saiz XL sesuai untuk semua...
Harga RM75 termasuk postage

Kalau suka klik saja link ini: